kelikkk la saya pelisss!!

first entry 2011 ~ nothing much!

salam,selamat tahun baru..
cakap pasal tahun baru mesti ada azam baru kan? apa ada dengan azam baru?MySpace
ada yg nak berenti rokok,berenti judi,berenti main nombor,berenti membazir,berenti jadi malas,pendek kata semua benda yg tak baik dan tak elok kita akan berazam nak tinggalkannya...
bagi sara pulak... benda yang negetif tu,yg tak baik,yg tak elok,yg tak mendatangakan faedah tu tak perlu lah tunggu new year,hari jadi,hari merdeka,maal hijrah,thaipusam,hari raya, baru nak berubah... kalau rasa nak berubah terus je buat... insyaAllah dengan tindakan kita yg segera,niat yg betul segala yg kita azamkan tu akan dipermudahkan....

contohnya nak berenti merokok... nak tunggu new year baru nak berenti? (pernah tak korang fikir...sempat ke aku sambut new year??)
hehehe... ni pendapat sara la kan... kalau berazam nak tambah anak ke,tambah pendapatan ke,nak kawin ke,nak target naik pangkat ke ok la jugak..
so azam sara tahun ni ialah nak mengembangkan lagi biz sara yg sedia ada ni... alhamdulillah target tahun lepas berjaya jugak..so tahun ni up lagi sikit... (tak mo la cerita apa yg sara targetkan..segan lah..hehehe biz pun bukan juta2 punya biz MySpace

ok..so apa azam u all? meh cerita sikit... MySpace,sila tinggalkan jejak anda di ruangan komen..heheh...

MySpace

2 Response to "first entry 2011 ~ nothing much!"

  1. ieda says:
    1/1/11, 4:42 PM

    azam tahun baru nie .. sama mcm tahun lepas , mana yg x dpt buat dan x tercapai tahun lepas nak make sure tahun nie dpt :)

  2. sararisa says:
    1/1/11, 5:06 PM

    ermm... gud luck ieda..semoga tercapai la azam tahun ni ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...