kelikkk la saya pelisss!!

family day ~ 2010 part 1

alhamdulillah... familay day 2010 berlangsung dengan lancar...
kali ni bertempat di pusat latihan LKIM camar laut,bagan lalang..tempat baru kot..bersih dan selesa...harga pun berpatutan... ada padang utk bersukan..so kiranya kemudahan asas semua lengkap lah...
sara sampai di bagan lalang lebih kurang pukul 5.30ptg dari melaka.. sepatutnya pukul 1 dah boleh chek in..tp sbb kami gerak pun dah agak lewat,pastu berenti makan..tambah dgn jem pulak dekat pekan sg.pelek tu..huhuhu...

barisan chalet

kalau ikutkan atucara majlis pukul 8mlm dah start makan2...tp biasa lah start lambat skit...pas makan2 acara sambutan b'day bagi yg b'day bulan dec ini...

ada 3 org kalau tak silap b'day bulan 12...arissa,ashraf m kak ngah

cabutan bertuah..dapat sandwish maker...


game utk mlm tu... "goreng pisang" game ni korang kena sambung perkataan last...

yg kalah sila keluar...hahaha..


dan pemenangnya utk game goreng pisang...puan pengerusi....hehe


ni pulak game utk lelaki... soalan yg mesti dijawab dengan soalan...agak tricky...tp mmg lawak la game ni...harap2 boleh dibawa ke tahun depan...

selesailah sudah acara utk hari pertama...

2 Response to "family day ~ 2010 part 1"

  1. ieda says:
    12/28/10, 2:37 PM

    seronoknya berkumpul mcm nie kan .. lagi seronok bila kita menang adiah cabutan bertuah .. rasa semangat jer hehehe

  2. sararisa says:
    12/28/10, 4:50 PM

    ye mmg seronok...mcm2 aktivi kitaorg buat..mcm2 cerita boleh gosip..hahaha... menang hadiah tu sampingan je tp mmg seronok la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...