kelikkk la saya pelisss!!

murahan!!

pagi tadi dapat msg dari number +6285253601386...msg tu berbunyi " tlong bagi kreadit mexis rm30,ke number phone baru ayah,0178691398 ayah lagi ada mslah kat belai police,ta payah call kejap ayah call"
(perkataan tak di edit ye...mcm tu la dlm msg yg sara terima)
ni cara baru nak dapat credit free ke?? please lah tertipunya aku ngan cara murahan ni...lalalala
ingat nak sms je kat org ni,tp mengenangkan akan membazirkan creadit saya maka saya balas kat sini je lah ye...
"banyak cantik muka ko!!!" Tuzki Bunny Emoticon

2 Response to "murahan!!"

  1. Keyna says:
    12/22/10, 11:30 AM

    same lah kite =='
    mcg pn same . mmg dye forward kt org rmai la niy .

  2. nadey says:
    12/22/10, 4:52 PM

    hahhahahahahahh

    ehhhhhh ade lak ek ayah2 ni ...demss tol org cmni! hack no tepon bru tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...