kelikkk la saya pelisss!!

kegilaan aku part 3

entry yg sara hutang ngan u all pasal pelakon wanita faberet sara...lama tul nak wat malas nak carik gambo sebnarnya..hehehe so skarang masa free sara wat la ye... ni bukan rate ye just random sahaja...suka oh tengok pelakon korea ni comel2 je... kulit putih,licin,gebu...apa la diorg tepek ye??!!


yoon eun hye ~ dlm cerita goong,first shop coffee prince dia jadi tomboy,cerita take care of young lady dia jadi perempuan sombong..mmg versatile la dia ni...pandai berlakon paling suka tengok mata dia yg bulat tu..comel!


lee min jung ~ dia ni pun comel gak...mata boolat...hehee
sara suka kalau dia wat rambut lurus cam ni... dia berlakon dlm cerita smile,you , boy before flower, stars falling from the sky...


ni lagi sorang si mata boolat ~ moon geun young
comel sangat... dalam cerita my little bride sangat kelakar...hehehe
cerita baru dia mary stayed out all night blom tengok lagi....


kim sun ah ~ pas tengok cerita my name kim sam soon terus minat dia...mmg kelakar hehehe... dlm cerita when it at night tak bape minat masa ni...

rasanya cukup la kot...hehehe

1 Response to "kegilaan aku part 3"

  1. Miss Mirror a.k.a Sam says:
    12/23/10, 12:28 PM

    memang gebu-gebu mereka ni semua... sungguh beruntung pasangan mereka..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...