kelikkk la saya pelisss!!

psst...korang pernah tengok ni tak?



tengah google2 tiba2 terjumpa benda ni... satu benda baru bg sara... nak share dengan u all terutama wanita...
u all pernah tengok benda ni tak?? nama dia ladycup..digunakan ketika period...adehh jgn ler tanya sara apa rasa bila pakai,mcm mana nak pakai,atau mcm mana dia berfungsi...sara tak pernah tengok secara live lagi benda ni... apa yg sara nak share kat sini la kan... rupanya ada jugak pembaharuan dalam menangani masalah 'org perempuan' tiap2 bulan ni kan... ingatkan setakat pad n tampon je yg ada hehehe...
rasanya kalau kat m'sia ni ada ke yg berani pakai benda ni?? kalau ada yg pernah pakai meh la share2 kat sini... sapa2 nak info lebih pasal benda ni boleh tengok kat web ladycup
kalau rasa2 nak beli boleh la oder kat tiny tapir (nama je tapir..tp dia tak jual tapir ye..)

p/s: rasanya sara berhutang lagi 1 entry pasa pelakon korea kan?? hehe...nanti la ada masa sara wat ekk...sori..

3 Response to "psst...korang pernah tengok ni tak?"

  1. Miss Mirror a.k.a Sam says:
    12/18/10, 1:42 AM

    Aduh Sara... Tak dpt imagine mcm mana benda tu berfungsi.. dah la besar.. hehe.. maybe elastik kot. Klu ok, nt kita jual nak ;)

  2. sararisa says:
    12/18/10, 1:47 AM

    materialnya kalau tak silap sara drpada silicon so dia lembut n flexible... sara ingat murah je reganya rupanya sampai rm200++ huhuhuhu..kalau rm20 nak jugak try...wakakaakaa

  3. nadey says:
    12/22/10, 4:56 PM

    aarkkkkkkkk gane nk pkai ni xleh byg hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...