kelikkk la saya pelisss!!

weken yg penat

salam semua... wekend yang lepas sara bz skit...
sabtu pagi sara temankan mr.hubby pergi daftar kat uitm kampus bandaraya,sbb beliau akan sambung belajar tahun depan...
lepas tu pergi beli craft supplies sbb sara menerima bulk oder dari seorang sahabat lama yg akan kawin tak lama lagi...
pastu singgah plak kedai basikal.. sbb dah lama janji ngan arissa nak belikan basikal baru utknya... kiranya hadiah ni 2 dlm 1 lah ye...sempena b'day pada 7hb yg lepas dan jugak sbb dia jadi pelajar terbaik kat tadika masa konvo tempoh hari... harap2 basikal tu tahan lama lah ye...dulu dah pernah beli tp tak sampai 2 bulan dah rosak...huhuhu lasak sungguh!
masa tunggu ayah... tengah main2 dengan adam tiba2 gigi tertanggal sbb terkena buku yg adam baling..hehehe so masuk sekolah nanti tak de la gigi depan tu...hehehe



petangnya testing basikal baru... adam still kena tolak lagi sbb tak pandai kayuh sendiri...



hari ahad pulak kami sekeluarga hadiri majlis betandang sepupu sara yg kawin minggu lepas... kali ni kami ke seremban je..sib baik dekat... sangat meriah,sampai tak sempat nak snap gamba banyak2...org sangat ler ramai... makan pun sodap!

sila fokus pada tiara perantin.... cantik kan? i loiike!


0 Response to "weken yg penat"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...