kelikkk la saya pelisss!!

.....


Depression is a state of low mood and aversion to activity that can affect a person's thoughts, behaviour, feelings and physical well-being.[1] Depressed people may feel sad, anxious, empty, hopeless, helpless, worthless, guilty, irritable, or restless. They may lose interest in activities that once were pleasurable, experience overeating or loss of appetite, or problems concentrating, remembering details or making decisions; and may contemplate or attempt suicide. Insomnia, excessive sleeping, fatigue, loss of energy, or aches, pains or digestive problems that are resistant to treatment may be present.[2]
(sumber dari wikipedia)

rasasnya semua yg tertulis kat atas tu apa yg sara rasa sekarang... rasanya dah dekat 1 minggu berlarutan, betul2 hilang mood dalam semua perkara termasuk apa yg sara suka...  semua benda yg sara buat dr celik mata sampai pejam mata sampai celik balik... semuanya tak ikhlas termasuk la balas email,bancuh susu adam,basuh kain..masak,update blog!... rasa macam tak de soul... lost..
kawan2 pernah rasa mcm ni tak?? apa yg perlu sara buat ye?? betul2 hilang punca...


3 Response to "....."

  1. ieda says:
    1/23/11, 1:03 PM

    ermm mcm mana akak nak tolong sbb akak pun kenkadang ada perasaan yg sama huhuhu

  2. Ema says:
    1/24/11, 9:24 AM

    ada masanya kite mmg akan down SARA.... InsyAllah..... u will find the way...

  3. afsal_8281 says:
    1/24/11, 10:32 AM

    bak kata red...
    u will find the way...
    to be in soul

    adat la sara...ada ms kita heppy sgt ada ms kita rasa tertekan...
    sal bukan seorang yg pandai beri nasihat tp insya allah akan kembali ok tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...