kelikkk la saya pelisss!!

i'm back!

lama sungguh tak update blog ini.... oleh sebab mengalami depress seperti post sara yg lepas... sekarang agak ok sikit... rasanya sebab hari2 sara terpaksa berdepan dengan kerenah arissa yg tak nak pergi sekolah.. pagi2 melalak,nak bagun,mandi pakai baju,sarapan,pakai stokin,pakai kasut,masuk kereta,sampai kelas tak mau duduk...aduii geram sungguh... pagi2 mmg naik darah sungguh!!
sara call mama mintak atuk sara buatkan air sembayang hajat skit... harap2 menjadi lah...penat sungguh kalau hari2 mcm ni... dah masuk bulan kedua dah ni... huhu..tensen..tensen!!

pagi tadi sbb sara tak mau tunggu lama2... since mak mertua nak datang umah hari ni..nak kena kemas apa yg patut... sara rasuah dia beli pencil sharpener kat koperasi sekolah..walaupun dah ada 4 ketul kat umah...huhuhu.....  jgn hari2 nak kena rasuah sudah la ye!! bangkrap la mami!!

sepanjang masa sara tidak berblog dan berchating dengan kawan2 sara layan citer korea,layan utube,komen kat fb je... selain tu sara sedang siapkan koleksi quilled card sempena bulan cinta ini!! (salah satu terapi minda sebenarnya.. yey!)

p/s: terima kasih juga pada kawan2 yg prihatin,memberi perangsang n kata2 semagat...terima kasih sangat! yey!! love u lah...

2 Response to "i'm back!"

  1. afsal_8281 says:
    2/2/11, 3:23 PM

    emmm itu arissa yg lembut pun leh jd gitu sarah kalo nur 'ain sok sal pun tak tau cmne nak handle...

    ye betul tu try mintak air penawar kot2 boleh ubati perangai arissa tu...

    semoga sara tak pening2 lagi ye... pening2 ada isi takpe juga kans... hahaha kidding

  2. Miss Mirror a.k.a Sam says:
    2/3/11, 9:50 PM

    Anak bujang I pun mcm tu.. kekadang nangis2 pepagi tak nk gi sekolah. Dia kata, kesian kat Mama kat rumah sesorang takde kawan.. pulak dah.. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...