kelikkk la saya pelisss!!

cuti panjang

salam kawan2..cuti panjang yg lepas balik kampng ke?? sara tak balik... sbb weken seperti biasa mr.hubby ada kelas... hari rabu mak mertua sampai... so hari tu sara masak je..tak keluar pun... hari khamis adik ipar plak sampai... wah seronok rasanya...duk ramai2 kat umah kan..meriah je... hehee hilang stress...
rabu mlm tu sempat la mak video call ngan kakak ipar sara yang kat uk tu... alhamdulillah dah ada berita baik dari sana... hehehe.. mak kata pengsan la mak... dua2 due date dekat2... so tahniah la pada anis n kak a yg bakal dapat baby insyaAllah ogos dan sept ini...
seronok la mak... sbb tahun ni akan akan dapat 3 cucu sekali gus... wife iwan pun tengah tunggu hari je tu...(ketika entry ini ditulis)

0 Response to "cuti panjang"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...