kelikkk la saya pelisss!!

my hensem boy

hari jumaat lepas mr.hubby cuti... lepas arissa balik dr sekolah kami terus ke tesco utk menambah bekalan sbb weken tu mak n abg ipar sekeluarga nak datang umah... dr tesco sempat singgah salon utk potong rambut adam... dekat seminggu jugak la kami duk pujuk2 dia potong rambut.. dah serabut sangat tengok dia rambut panjang... huhuhu ni first time la dia potong rambut kat salon,selalunya tukang potong rambut adam ialah auntie a',tp auntie a dah duk jauh tak le nak balik hehehe..



sib baik la dia duduk diam2 n tak meraung mcm first time dulu...terus tak jadi potong hahaha..kali ni dengan muka takut dia tu duduk je diam2 kat situ walaupun bosan...hahahaha




dah start mengantuk dah... sedap kot amoi tu duk belai...hahahaha

final touch...mummy terpaksa la pegang kepala dia sbb adam dah terlelap....hahahaa

sedap ohh....!

1 Response to "my hensem boy"

  1. Kak_Ngah says:
    2/15/11, 4:02 PM

    comey nyer adam ...
    sian sampai tertido dia.jangan senget dah ler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...