kelikkk la saya pelisss!!

taman botani ayer keroh melaka ~ cubaan ke2







hari ahad lepas balik je dr kelas mr.hubby ajak gi taman botani melaka... masa mak datang hari tu dah pergi tapi buggy car tu dah abes tak le naik (leh tengok post kat sini)  konon2 nak naik buggy car tapi hampa lah jugak... counter dah tutup huhuhu... sedih betul arissa n adam... so kitaorg pun jalan2 kat luar tu je lah,kawasan yg cantik n hijau je.. sesuai nak gi joging ke lepak2 ngan family ke.. plan nak try weken ni plak...harap2 boleh dapat la ye...

0 Response to "taman botani ayer keroh melaka ~ cubaan ke2"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...