kelikkk la saya pelisss!!

flat shoe

lama duk intai2 flat shoe... kebanyakkan flat shoe kecik je kat depan... sakit ohh kaki... saya ialah seorang yg tak sanggup sakit untuk cantik...hahahaha...bukan mcm org2 lain yg sanggup sakit utk cantik... sara pakai apa saja yg selesa... takde brand pun tak pe janji selesa... murah pun tak pe.. tapi kena la cantik kan..tak canik wat pe pakai... tp kebanyakan kasut yg sara tengok cantik dah..tp tak de saiz..asal ada saiz mesti tak cantik...wakakka.. tak pun design berkenan tp bila pakai sakit plak... kalau bab kasut ni sara mmg cerewet... tp sara bukan lah hantu kasut.. sara cuma ada 7-8 pasang saja kasut yg sesuai dipakai utk masa2 tertentu tu pun dah termasuk la kasut sukan hahaha...abes den duk umah je... bukan bekerja...kalau bekerja lain la kan... hari2 tukar kasut..seronoknya tengok... sara lebih suka kumpul handbag...ngeee....pening dah mr.hubby dengan hanag yg berlambak ni..nak kena request almari khas nampaknya...huhuhu


comel kan?

nampak mcm selesa je..tp sesuai ke ngan saya?? huhuhu

cantik tp mesti sakit...ekekeke...tak pun kaki peluh2...











jap..jap nak berangan pakai kasut mahal plak...


berbaloi ke pakai kasut mahal?? kalau rm200 kebawah bagi sara ok lagi..kalau lebih dari tu sara rasa membazir...mcm kata mama sara....beli mahal2 tp pakai kat kaki je...wakakakaka


0 Response to "flat shoe"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...