kelikkk la saya pelisss!!

cuti sekolah

semalam mengabiskan masa kat dataran pahlawan... saja bawak budak2 ni jalan2 since dah start cuti sekolah kan.. lagi pun mr.hubby tak de kelas. sempat la rembat sepasang flat shoes dan selai dua baju,baju arissa n adam... petang baru balik umah.. lepak2 tengok 2days 1 night (variety show dr korea).mlm plak sattlekan oder. so esok dah boleh pos...

hari ni plak plannya nak laundry,kemas baju n start packing... adeii bab yg paling malas ialah packing... lotih!!!

selasa petang gerak balik kl dulu sbb hari rabunya mr.hubby ada seminar kat kl...khamis insyaAllah gerak ke cherating dulu,jumaat baru lah gerak balik KB... so harap2 semuanya berjalan lancar..
cuti pun mcm tak cuti sbb banyak plak oder nak kena siap...huhuhu tak pe lah kan dah rezeki..time ada ni kena la pulun betul2... kang tak de oder masuk leh releks :)

pape pun bagi yg nak pergi jalan2 makan angin,balik kampung... sila memandu dengan berhati2 semoga selamat sampai ke destinasi... pandu dengan cermat ingat org tersayang... mesej ini dibawa oleh sararisa!! chewah!!

0 Response to "cuti sekolah"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...