kelikkk la saya pelisss!!

setelah sekian lama menyepi...

salam semua, lamanya sara bercuti... tak tahu nak mulakan dari mana...kesihatan sara tak berapa baik,tu yg lama bercuti tu... tak de mood nak mengadap pc (nak menaip sebenarnya),just buka pc utk tengok movie je...huhuhu..

kisahnya, masa cuti sekolah hari tu kami balik kampung..dr melaka tido umah mak kat cheras 2 malam,pastu pergi cherating 1 malam... pastu tu barulah balik kb. turun naik2 kereta sepanjang minggu tu amatlah memenatkan... balik dr kb singgah cherating jugak 1 malam..

esok pagi lepas b/fast sara rasa tak sedap perut...so balik bilik sulu sementara mr.hubby bawak adam n arissa pegi playground.(hari tu tak pegi simming pool sbb diorg selsema). bila chek2 rupanya ada tompokan darah..huhuhu sebenarnya sara dah lewat 10 hari period (so dengan yakinnya sara dah rasalah yg sara ni peknen). ada tukang urut kat kampung sara tu pun cakap yg sara peknen..(atuk sara pun cakap sara peknen ~ org tua2 sekali tengok pun dah tau kan..hehehe). so ok lah... ingat period mcm biasa tp hari kedua keluar ketulan2... huhuhu..frustnya!!

seminggu jugak lah sara duk sakit2 badan..rehat je la sepanjang masa... so bila dah rasa ok skit ni baru lah ada mood skit nak share cerita... rasanya ayat pun lintang pukang...hhahaha..tak pe lah janji sara update jugak lah blog ini... pada member2 yg rindu nak dengar cerita sara ni harap2 terubat lah jugak kan...hehehe
nanti ada mood skit lagi sara upload gambar plak...ermm.. banyak nya mood yg hilang... :(

0 Response to "setelah sekian lama menyepi..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...