kelikkk la saya pelisss!!

aktiviti sepanjang mendiamkan diri...

hari sabtu lepas balik kl, tp balik hari lah tak tido kat umah mak, kakak ipar sara pun ikut sama balik melaka... sbb nak bawak hubby dia jalan2 kat melaka. so hari ahad tu gi makan ikan bakar, hari isnin plak mr.hubby cuti,so kitaorg gi tengok wayang citer the green lantern,walaupun tak bape best tapi layan la jugak since mr.hubby beriya2 nak tengok...









hari selasa kami gi jalan2 kat kota afamosa plak... pastu gi pasar malam...

ni gambar terbaru sara n adam n arissa...









semanjak dua menjak ni tak de mood nak upadate pape kat blog hatta kat fb sekalipun..hehehe tak tau la nape... mood nak update tak de...huhuhu







0 Response to "aktiviti sepanjang mendiamkan diri..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...