kelikkk la saya pelisss!!

selamat bertunang to my lil bro!

hari ni pagi2 lagi dah bangun bersiap, konon kul 8 nak gerak dari rumah... tp dlm kul 8.30 gak la baru gerak.... hari ni majlis pertunangan adik sara yg kedua. so kami ke serting kali ini... parents sara dah sampai dr semalam lagi,bermalam kat mentakab umah pak long sara.
alhamdlillah dlm kul 10pg sampai kat masjid tpt berkumpul.
tunggu pihak perempuan bersiap,so dlm kul 11.30 cam tu baru gerak ke rumah beliau.
sampai sana duk bincang2 dlm 1 jam,pastu acara menjamu selera.alhamdulillah lauk pauk yg dihidangkan sangat simple tapi sedap2 belaka.






time nak balik... hahaha masing2 dah ilang sifat2 kesopanan...wakakaka


time nak balik..dengan hantaran dari pihak perempuan









old skool...hahaha my mum n adiknya!

ketibaan rombong...



bergambar dulu sebelum makan....kang berminyak2 plak muka!

sorry lah gambar tak ikut susunan... gambar ni dr album adik sara kat fb... kebanyakkan gambar hari ni sara yg snap menggunakkan nikon DSLR (kepunyaan adik sara)
cit tiba2 mengidam dslr lah plak!!!!!






0 Response to "selamat bertunang to my lil bro!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...