kelikkk la saya pelisss!!

arghh....

pagi tadi bagun dari tido sakit kat belakang sesangat,dah lama sakit tp pagi ni paling teruk rasanya... since dr mlm tadi sara duk ngadu sakit lutut n belakang... so mr.hubby terpaksa lah ponteng kelas hari ni. kami ke hospital pantai,jumpa pakar tulang. dokter cakap tak serius mungkin sebab cedera yg lama dulu (sbb zaman sekolah dulu sara mmg aktif bersukan), so dokter cuma bagi ubat (katanya utk rawatan saraf), n next appoiment lagi 2 minggu. kalau masih ada lagi sakit terpaksa lah buat MRI... huhuhuhu...

so harap2nya berkesan lah ubat yg dokter bagi ni.. so buat masa ni tempahan felt terpaksa lah sara tutup dulu. mmg tak boleh nak duduk lama2... sakit belakang huhuhuhu... semua aktiviti seperti rope skipping n jogging pun tak boleh buat sebab memberi impact pada tulang belakang...errmm...

so kawan2 doa kan kesihatan sara ye... terima kasih!

0 Response to "arghh...."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...