kelikkk la saya pelisss!!

last chek up


sinopsis

hari ni last appoiment dengan doktor lutut... last chek up..so pagi2 dah keluar konon2 org ramai kat klinik kan (mcm la ramai org sakit lutut kan..hehehe),alhamdulillah dlam kul 11 pgi semua urusan selesai termasuklah report insuran...oleh sebab mr.hubby cuti hari ni,haruslah gi dating kan... acara wajib bila dating?? ya betul..tengok wayang...hehehe.. hari ni tengok citer three musketeers.. tak de la best sangat pon... kalau tengok ngan budak2 seronok lah kot.huhuhuhu.. tak pe lah yg penting masa berdua tu kan ( korang jgn pikir mcm2 ye.. :P).. dah la dlm panggung tak de org,mcm sewa khas plak...wahh best gile... (ye lah sapa yg gi tengok wayang hari isnin,show pukul 11.30pagi?? ada?? )
balik sembayang zohor kejap,then pergi rumah urut tukang urut plak.. ermm sedapnya kena urut satu badan n siap tungku plak tu... rm40 semua sekali murah tak? bagi sara murah la kan..tukang urut tu org kelantan rupanya... seronok plak bersembang dengan org senegeri walaupun tak pernah berjumpa,tapi bersembang mcm dah kenal bertahun2...heheheh..
alhamdulillah,lega lah skit sakit2 badan sejak kes keguguran hari tu.... harap2 pas ni adalah rezeki..kawan2 doa kan sara jugak ye..!!

1 Response to "last chek up"

  1. Precious Crafts says:
    11/9/11, 1:22 PM

    Saya setuju, mmg 3 Musketeers tu agak hambar, especially dialognya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...