kelikkk la saya pelisss!!

kepulangan yang dinanti...

Yahoo...hari ni mr.hubby balik...seronoknya... dah boring tinggal berdua dengan adam ni... so pagi2 bangun kemas umah,kemas bilik... sebelum mandi ingan nak pakai mask ( ye lah kan nak sambut kepulangan suami tercinta mesti la kena berseri2 muka kan...tp malangnya mask dah abes...huawaa..lupa nak beli hari tu...) so, sara buat la mask emergency ni... menggunakkan bahan2 yg sedia ada dlm umah ni...



ni lah dia mask emergency... dulu selalu buat tp skang dah malas... hehehe...
bahan2nya sara pakai 1 biji kuning telur,1 sudu kecil madu, 1 sudu minyak vitamin E, 1 sudu kecil olive oil, 5 titik scar serum (scar serum dan minyak vit E sara pakai brand coco palmer)... kacau sebati,pastu pakai lah kat muka...best tau... madu dan kuning telur mmg bagus utk kulit muka jenis kering..nak2 time panas2 ni... since 1 adunan tu lebih banyak kan... sara buat 3 kali pakai... pakai dlm 10 minit,basuh,pakai lagi,basuh dan pakai lagi...heheheh....
lepas basuh kena bilas dengan ari sejuk sbb masa pakai mask ni,madu ni berfungsi membuka pore kita...so bila dah buka kena la tutup balik...wahahahaha...!




beg yg dibawak balik,perginya 1 beg je..balik berbeg2... soping sakan nampak!




tak lupa bukti yg dia mmg pergi kerja...wakakakak!




coklat utk anak2...



dan jugak untuk isteri dia...yahooo!!
kalau cam ni selalu pergi pun tak pe!...
bestnya... skang ni dah lengkap dah koleksi corelle dan corning ware sara!
terima kasih abg!

0 Response to "kepulangan yang dinanti..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...