kelikkk la saya pelisss!!

memori terindah...
























tengah membuat operasi pembersihan... sara tengah mendelete gambar2 yg tak perlu... buka folder2 lama... jumpa gambar adam n arissa.... seriusly really miss this moment especially masa diorg masih bulat dan tembam2... arissa terutamanya..ingat lagi kalau pergi kedai ke mana2...semua org geram nak cubit pipi dia... urmmm.... bestnya time tu... cepatnya masa berlalu,anak2 dah besar...arissa dah nak masuk darjah 2,adam dah 4 tahun. ermm..perluka tambah lagi sorang?? kih kih kih kih.....

3 Response to "memori terindah..."

  1. Em's Family says:
    12/12/11, 9:37 AM

    zaman tu memang best kan.. anak peha pun macam peha drumstick.. sekarang dah besar.. lain dah.. anyway, comel anak2 u

  2. Em's Family says:
    12/12/11, 9:37 AM

    zaman tu memang best kan.. anak peha pun macam peha drumstick.. sekarang dah besar.. lain dah.. anyway, comel anak2 u

  3. sara82 says:
    12/12/11, 10:31 AM

    ye rasa nak gigit2..hehehe... time baby2 ni cium pun bau wangi je... sedap peluk2... dah besar ni kalau kita cium dai lap balik....huhuhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...