kelikkk la saya pelisss!!

HAPPY BIRTHDAY TO ADAM

ermm... mood berblog sedang merudum... tak tahu le kenapa... tp hari ni post jugak entry khas untuk anakanda ADAM DANISH sempena b'day nya yg ke 3... semoga adam jadi anak yg soleh,bijak dan sihat selalu...

since adam dah besar ni..ramai plak tanya bila nak tambah kan..huhuhu ... insyaAllah kalau ada rezeki nak juga tambah kan... rindu nak 'berbaby' nih...hahahah



sekarang ni tengah siap2, kami akan ke JB sehingga ahad ni... saja nak gi jalan2 sambil2 gi kenduri kawan mr.hubby.


adam 1 bulan




adam 3 tahun.... hahaha style tido terbaru... ni je gambar terbaru yg ada...





















cubaan ketiga ~ berjaya!










arghh tensen nya... tiba2 plak tak leh upload gambo... dah capai 1GB limit katanya..nak tak nak kena la tambah author lagi sorang...(author tu adalah saya jugak...hehe) tp nak kena create email baru adalah sangat leceh...huhuhu


ok..berbalik pada tajuk asal... sabtu lepas...cubaan ketiga kitaorg ke taman botani ayer keroh berjaya!! hehehe... soronok jugak lah pusing2 ngan buggy car tu walaupun keadaan lembab,baru pas hujan... org pun tak ramai... sbb suasana dlm hutan kan gelap,banyak nyamuk...huhuhu...



flat shoe

lama duk intai2 flat shoe... kebanyakkan flat shoe kecik je kat depan... sakit ohh kaki... saya ialah seorang yg tak sanggup sakit untuk cantik...hahahaha...bukan mcm org2 lain yg sanggup sakit utk cantik... sara pakai apa saja yg selesa... takde brand pun tak pe janji selesa... murah pun tak pe.. tapi kena la cantik kan..tak canik wat pe pakai... tp kebanyakan kasut yg sara tengok cantik dah..tp tak de saiz..asal ada saiz mesti tak cantik...wakakka.. tak pun design berkenan tp bila pakai sakit plak... kalau bab kasut ni sara mmg cerewet... tp sara bukan lah hantu kasut.. sara cuma ada 7-8 pasang saja kasut yg sesuai dipakai utk masa2 tertentu tu pun dah termasuk la kasut sukan hahaha...abes den duk umah je... bukan bekerja...kalau bekerja lain la kan... hari2 tukar kasut..seronoknya tengok... sara lebih suka kumpul handbag...ngeee....pening dah mr.hubby dengan hanag yg berlambak ni..nak kena request almari khas nampaknya...huhuhu


comel kan?

nampak mcm selesa je..tp sesuai ke ngan saya?? huhuhu

cantik tp mesti sakit...ekekeke...tak pun kaki peluh2...











jap..jap nak berangan pakai kasut mahal plak...


berbaloi ke pakai kasut mahal?? kalau rm200 kebawah bagi sara ok lagi..kalau lebih dari tu sara rasa membazir...mcm kata mama sara....beli mahal2 tp pakai kat kaki je...wakakakaka


finger cross??

tadii terbaca artikel di blog saudara arch berkenaan finger cross... sara pun perasan bila baca status or komen kawan2 kadang2 mengunakan perkataan ni.... entah diorg faham ke tidak maksud perkataan tu... contoh nya
"malasnya hari ni..harap2 lecturer tak masuk *finger cross*"
kadang2 ada terbaca mcm tu kan?
selama ni sara diam je malas nak amik pot sangat... tp bila dah ramai sangat dah jadi mcm trend plak..sara rasa sara bertanggungjawab lah nak bg tau apa yg sara tahu...
kalau perasan dlm cerita mat saleh banyak guna perkataan ni..ye lah mereka2 tu kristian...kita??
kenapa nak berharap pada cross? bukan pada Allah?

artikel lanjut boleh baca di sini  : artikel 1 , artikel 2
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...