kelikkk la saya pelisss!!

chronicle ~ WTH??? ptfffff....



mlm tadi keluar tengok wayang dengan mr.hubby n kids. mr hubby pilih citer ni since sebenarnya sara tak de mood nak keluar tp terpaksa ikut jugak sbb diorg amik show pukul 9 mlm, takkan nak duk rumah kelip2 sorang2 mlm2 minggu kan?? wakakaka... tapi sumpah citer ni boring yg amat... kalau korang ada plan nak tengok citer ni baik lupakan je.... rugi duit tiket n duit pop corn je...wakakakak...


new respon: menjawab soalan dik nadey... mmg siyes citer ni boring,jln citer yg mendatar... alkisah 3 org budak sekolah yg biasa2 pastu jumpa makhluk bawah tanah,diaorg pegi pegang makhluk tu,then 3 minggu kemudian diorg discover yg diorg ada kuasa boleh alihkan brg,boleh control menda2 sekeliling diorg dan las sekali boleh terbang. so diorg selalu berlatih guna kuasa ni... salah sorang dari budak bertiga ni ada masalah dlm keluarga.bila dah ada masalah dlam keluarga lama duk pendam so lama2 dia pun mula la protes... guna kuasa dia mengamuk kat bandar...


soalannya: apakah nama makhluk itu?,macam mana dia boleh duduk bawah tanah?,macam mana diaorg boleh jumpa makhluk tu,mcm mana diorg boleh tau yg diorg ada power?,bila dah tahu diorg ada power takkan diorg tak rasa pelik or takut?...adeiii... tak tahu nak citer lah.


ingatkan bila dah ada power diorg keluar selamatkan bumi ke,makhluk asing datang serang bumi ke? (eh cam biasa plak kan??) rupanya diaorg lawan sesama sendiri plak... so untuk merasa sendiri keboringan cerita ini..silalah alami sendiri di panggung wayang terdekat!!! :P



2 Response to "chronicle ~ WTH??? ptfffff...."

  1. nadey says:
    2/5/12, 6:36 PM

    seyes cite ni boring???????? baru nak g tengok alaaaaaaaaaaaaaa

  2. sara82 says:
    2/5/12, 7:30 PM

    siyes... akak dah update pasal citer tu kat post..sila baca..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...