kelikkk la saya pelisss!!

tak sabarnya aku....

wekend lepas balik kl kejap hantar mak... mak datang melaka sebab ada urusan. balik dr kl singgah umah baru kejap sbb janji dengan org wat kitchen kabinet,nak datang ukur.sama jugak dngan org yg datang wat grill.. alhamdulillah progress berjalan lancar.... seperti dlm jadual. so grill dah siap,senang la skit hati hehehe since takut jugak org curi wayar ke apa kan...pas ni dah boleh pasang lampu..yey!



pintu utama



living room




master bedroom



wet kitchen masih dalam pembinaan..pasni nak tambah grill skit n tiles



tengah ukur untuk kabinet kat dry kitchen







2 Response to "tak sabarnya aku...."

  1. nadey says:
    2/23/12, 3:21 PM

    besarnye rumahhhhhhhhhhhhh

  2. sara82 says:
    2/23/12, 4:25 PM

    besar la tak de brg cer dh masuk brg sat lg hihihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...