kelikkk la saya pelisss!!

sekali lagi aku membazirkan duit pop corn!!


bagi yg bercita2 nak gi tengok citer ni baik lupakan aje!! bosan,tak masuk akal dan lebih mengarut dari mengarut....muahahahahah...
malas nak ulas panjang boleh baca review kat sini
dan kat sini


citer ni kami gi tengok mlm tadi,yg kelakarnya ada adengan tembak menembak.... satu group samseng ni tembak si kepala berapi ni... tengah syok2 tengok adengan ni tiba2 si adam plak cakap..."mami,pakai la air..baru lah padam..." puahahahahaha... ha ah kan.... nape tak simbah ngan air je kan?? see budak kecik pun leh pikir!!..


rasanya dirog dah tak de idea kot nak wat citer ni... boleh pulak ada anak setan...ada hantu boleh reputkan org dengan sekali sentuh (time bawak kereta tak de plak kereta tu nak reput kan??),ada plak malaikat kebaikan turun ke bumi jadi gila,pastu ada plak keluar api biru..tah pape yg diorg merepek pun aku tak tahu!!

0 Response to "sekali lagi aku membazirkan duit pop corn!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...