kelikkk la saya pelisss!!

jejaka kacak jual sayur


hahaha dalam sibuk2 packing barang sempat lagi layan drama kan.... sambil2 dul lipat kain baju yg berlambak2 tu sempat lah layan... ni drama baru yg sara layan skang ni... based on true story ,simple dan tak bosan citer dia... kalau sesapa yg layan variety show running man,mesti kenal salah sorang member running man ni..tak lain tak bukan si tinggi lampai Lee Gwang Soo... kelakar weii dia nih kalau kat running man,kat dlm drama ni pun still kelakar jugak.citer ni masih lagi airing,tak sure kat tv episode berapa tp kalau kat korea skang dah masuk episode 20 hari ni.rasanya citer ni panjang kot sbb sara dah tengok sampai episode 12 still tak buka2 lagi kedai..hahahaha...

Based on a book published in 2003 about Lee Young Suk's life. He started his vegetable stand in 1998 and eventually expanded it to 33 stores around South Korea.

opss...sebelum terlupa to all malasian VIP... enjoy new release big bang single BLUE!! yay!!
lupa nak update semalam. within 1 hour lagu ni keluar dah mendahului carta Bugs,Mnet,Melon,Soribada,Olleh (carta era tak main lah ye...hehehe)..
Big Bang Fighting!!!




new song realese schedule...
23.2 - Blue [MV 2. version]
24.2 - Love Dust [MV]
25.2 - Bad Boy [MV]
26.2 - It’s No Fun [MV]
27.2 - Fantastic Boy [MV]
28.2 - Wings 29.2 - Release Album ALIVE

4 Response to "jejaka kacak jual sayur"

  1. nadey says:
    2/23/12, 3:13 PM

    aarghhhhhhhhh lame nye xjenguk blog akak .....maka sudah lame la saya xupdate cite korea!!!!!!!!!!! jelesnye ....sure cite ni deabakkk besh....kak...tengok running man x???

  2. nadey says:
    2/23/12, 3:14 PM

    ok baiklah saya xbace post dulu...main tegur je dulu kan....baiklah saya adalah salah seorang peminat gile ngan gwang soo......cute gile aarghhhhh

  3. sara82 says:
    2/23/12, 4:10 PM

    dik nadey... running man tu jgn kata tengok...akak siap download dari ep 1 sampai ep 82 skang ni... nak meletup etrnl disk tau...wakakakak.. mr.hubby pun dah layan running man sama ngan akak...terpengaruh punya pasal...hahaha

  4. nadey says:
    3/1/12, 3:28 PM

    hahahahhahaahhahaahhahahaa nk meletop ye?? seyes jarang sgt jumpe family gile korean gak ni....xde teringin nak ke korea ke?? ke dh g??? jap nak mintak tips....akak suri rumah kan??? mcm mane bg mase buat sume2? sbb sy yg single ni kalo tgk cite korea xgerak selagi nak solat xpon makan n tido....tu pon 1 cite lmbt nk abes....kire akak ni hebat sbb tgk banyak cerite dalam 1 mase

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...