kelikkk la saya pelisss!!

hari ni..banyak nak kena cover

since banyak sangat citer yg nak di share... tak tahu nak mula dari mana.. hahahaha... terketar2 jari nak taip satu2 huruf,tak menyempat2 pnya pasal... thanks to mr.hubby yg registerkan maxis broadband ni,amik pakej rm68 3Gb..ok lah tu sementara je katanya.semantara nak tunggu pihak telekom datang pasang tiang tepon,pastu baru leh masuk streymix balik.... mr.hubb tau kot bini dia ni dah mati kutu kat umah berdua ngan adam je,jiran2 pun tak ramai lagi,kawasan ni sunyi sangat2 waktu siang....huwaaa boring gile... so sementara banyak masa free sara start balik cross stitch,sambil2 kemas apa yg patut.. walaupun tak 100% siap kemas..tp brg2 dlm kotak semua dah unpack.cuma tak de idea je cam ne nak deco umah lagi,basic je sangat2...

selain tu dlm kepala ni banyak nya duk pikir nak download drama n running man yg dah tertangguh tu...hahaha paling tak sabar episode big bang... huhuhu..ketinggalan dah ni...
ah lagi satu bertambah hobi baru ialah baking,since mr.hubby dah belikan oven yg besar untuk isteri kesayangan (sayang ke?? :P) dia ni... mula la dlm kepala nak buat macam2... tp sempat ngan tak sempat je kan.. ari tu dah test wat brownies.. senang gile... yey!!!(tepuk bahu sendiri)

0 Response to "hari ni..banyak nak kena cover"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...