kelikkk la saya pelisss!!

kembali bersiaran

salam... sedar tak sedar dah hampir sebulan sara menyepi... kisahnya,sejak pindah umah baru ni,internet lak tak leh masuk...adeiii... so banyak jugak lah berita2 dan peristiwa2 yg berlaku tak boleh nak update...huhuhu sedihnya... since nak kena ambik mood dulu nak mengarang citer... sara ringkaskan je lah ye...

26 Feb ~ pindah umah adik n cik tunang dari seremban,mak dari kl pun datang... thanks
27,28,29, Feb ~ still ulang alik umah lama angkat brg2 kecik2
4 & 5 march ~ mak n kak a datang, mlm tu ke ikan bakar
~ kemas umah sikit2,kontraktor still duk keluar masuk lagi..
8 march ~ mama,papa n adik sampai dr kelantan
10 march ~ majlis akad nikah selapas maghrib
11 march ~ majlis sanding ( err tak lupa hari ni jugak annibeseri aku n mr.hubby yg ke 8...)
pas majlis terus balik melaka
12 march ~ gi makan kan bakar ngan mama,papa n adik
14 march ~ pergi seremban hantar mama,papa n adik umah angah,sambil2 melawat pengantin baru hahaha..
15 march ~ ayah n farhana dari kelantan plak sampai ,mlm gi makan ikan bakar
16 march ~ pagi perabot sampai,set sofa,set bilik tido,n katil utk guest room
~ petang bawak ayah n farhana jalan2 naik boat kat sungai melaka,mlm gi makan asam pedas pokok besar
17 march ~ hantar ayah ke stesen keretapi tampin pukul 11 mlm.
23 march ~ jiran2 umah lama datang bertandang, mlm keluar tengok wayang
24 march ~ mr.hubby gi kelas,mlm baru kelaur gi tesco n register maxis broadband ni,bllik umah dengan rakusnya testing broadband ni...hehehe

0 Response to "kembali bersiaran"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...