kelikkk la saya pelisss!!

tiba-tiba...

malam tadi arissa n adam tidur awal, mr hubby pulak keluar ada study group. so dah boring ngadap pc terus la buka tv...terus tekan chanel kegemaran... chanel 391. alamak period drama la... sara tak bape gemar sangat period drama ni... protokol sangat... hahaha nak2 citer melibatkan istana dan org2 dalam istana. tp gagahkan jugak la... tiba2 tertarik kat satu mamat ni... pikir gak kat citer mana pernah tengok mamat ni... oh rupanya dia berlakon dlm wild romance,sebagai kawan or sunbenim (senior) pada dong wook.. watak dia dlm wild romance tu serius je..tp citer semalam agak kelakar... terus tertarik nak tengok.. leh tahan gak mamat nih...hehehe tp tapi cari punya cari tak de tajuk daaa citer semalam,astro info cuma letak special drama je kat info tu...huhuhu,lagi pun baru episode 2 je pun. hari ni try cari kat soju, rasanya tajuk "the king and i" kot la.. so kawan2 yg tahu tajuk citer tu please let me know...hehehehe... ni la mamat tu nama dia oh man suk, rupanya banyak gak drama dia.. nak kena list ni...hahahaha...
P/s: tiba2 aku pening ngan blog ni... @_@ ok..pembetulan... dah gooogle dah tadi tajuk citer yg sara duk bebel tadi tu ialah "strong color" @ "steel true color" baru episode 4 rupanya... heh... kena tunggu la lama skit baru leh download nampaknya... huhuhu....

0 Response to "tiba-tiba..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...