kelikkk la saya pelisss!!

movie lagi

minggu lepas 2 kali gi tengok wayang... hehehe.. gile lah kitaorg ni.. nanti kang anak2 pun jadi kaki wayang gak.... gi tengok selasa malam since hari rabu tu cuti kan...
kali ni gi tengok kat GSC jusco bandaraya,tp tak bape best la seat dia... rasanya kat MBO lagi besar kot...(ke bontot aku yg membesar?? hahahaha).. hari tu gi tengok citer wreth of titan...sapa2 rasa nak gi tengok baik lupakan... bosan la citer tu bg aku... err rasanya citer tu dah takde kot kat panggung?? heheheh..





pastu hari jumaat petang plak since mr.hubby cuti hari tu... kitaorg gi tabung haji kejap sbb nak wat pertukaran alamat,pastu terus ke dataran pahlawan amik show kul 4.50ptg.citer battleship



walaupun citer yg sama je..mcm pernah tengok citer ni tp lupa dah apa tajuk dia, citer pasal makhluk asing datang serang bumi,nak amik sumber tenaga ke apa tah... so kali ni diorg berpengkalan kat tengah laut plak... hehehe,dan robot2 yg datang tu lengkap bersenjata canggih,ala-ala transformers...


nasi tambah: ni yg aku malas nak tengok citer hollywood ni,balik2 jalan citer yg sama...

nasi tambah 2: zaman aku dulu2 bila sebut je alien,mula la terbanyang makhluk warna hijau,ada mata satu or mata banyak,muka huduh,katik,pelik dan berlendir2... tp alien zaman skarang dah jadi robot bersenjata canggih,kemudahan pengesan yg canggih,pendek kata kalah teknologi korea,jepun....hahahahaha

0 Response to "movie lagi"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...