kelikkk la saya pelisss!!

gatal ke gatal-gatal??

malam tadi keluar jalan2 gi jusco, hajat hati nak gi makan kat pizza hut je tp mak aiii ramainya beratur... sah2 servis pun lambat ni... so terus pegi ke papa john,walaupun ramai jugak tp servis cepat...hehehehe... pas makan mr.hubby nak gi sony center plak,sbb m alas nak menapak sara pusing2 je kat bawah,masuk watson cari eubos sensitive shower cream..hajat nak cari yg oil punya tapi dah habis stok pulak.dah desperate sangat amik la jgak.... sejak 2-3 hari ni badan sara naik ruam2,gatal tok sah cerita la dari badan sampai ke muka...huwaaa....so nak try tukar sabun mandi dulu kot2 menjadi,sbb ingat masa pregnant kan adam dulu pun kena jugak cam ni sara pakai eubos shower oil ok je pulak.... harap2 ok la kan... nak kenduri ni,tak best la duk tergaru2 je...huhuhu...

0 Response to "gatal ke gatal-gatal??"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...