kelikkk la saya pelisss!!

snow white and the huntsman

lama tak mncul tiba2 muncul dengan entry movie...hehehe balik kampung ari tu so cuti la berblog,berfb,berinternet seketika...saja nak cari ketenangan..chewahh.. padahal malas nak menunggu maxis yg lembab tu... tengahari tadi pergi jumpa pakar kulit scond appmnt. kali ni doktor tukar ubat,antibiotik,dan krim sapu tambah dengan sabun mandi pulak kali ni untuk kegunaan seminggu... harap2 berkesan la kali ni..malasnya nak ulang alik ke klinik..paling haru bila tiap2 malam tak cukup tidur gara2 gatal tiap2 malam...biasanya sara akan bangun pukul 3 pagi mandi,begi tu la duk ulang2 sampai ke subuh baru lah leh tido..tu pun tido2 ayam je... mana nak bangun siapkan b/fast suami lagi... ergghhhh!!! mmg hilang semangat betul lah..tahap keawarasan pun dah tinggal sejengkal je lagi...Ya Allah,Kau tabahkanlah hati ini....
dr klinik terus gi tengok wayang,



reviewnya: agak boring dan slow jer citer ni.. tapi ok lah jalan cerita agak berlainan dari snow white klasik,scene dengan rusa putih tu mmg cantik, tp si kristen stewart dengan muka kejung dia mcm dlm twilight...hehehe boring!! slow...

0 Response to "snow white and the huntsman"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...