kelikkk la saya pelisss!!

semoga cepat sembuh...

as salam... lamanya tak berupdate...sejak akhir2 ni tak de cerita menarik nak di kongsi,apatah lagi dlm keadaan yg masih mabuk2 tak hilang ni... tido lagi sedap dari update blog..hehehehe... hari jumaat lepas balik kl sbb mak mertua sara wardded kat hospital ampang kerana sakit dlm perut,katanya akan dioperate sbb appandiks.so budak2 ponteng sekolah lah hari tu,balik pagi2 lagi.tinggalkan budak2 kat umah kakak ipar since hospital tu tak le bawak masuk kanak2 bawah 12 tahun. hari sabtu baru lah mak dioperate. duk lepak kat hospital je satu hari tu,mlm tu terus balik melaka sbb hari ahad (hari ni) mr.hubby ada exam. so harap2nya cepatlah sembuh n boleh keluar hospital.

sesambil tu nak ambik peluang nak update pasal gatal2 ni,sekarang ni gatal2 masih ada tp sedikit kurang la berbanding hari tu,malam sudah boleh tido sbb sara cuma ambik ubat untuk malam sahaja...so siangnya tahan la skit gatal2 tukan..sbb sara malas nak makan macam2 jenis ubat time2 cam ni kan... huhuhuhu..
parut tu tak yah cakap la..cuma berharap pas bersalin ni leh gi wat treatment supaya parut2 ni cpat hilang

0 Response to "semoga cepat sembuh..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...