kelikkk la saya pelisss!!

adik adam

petang tadi gi regular chek up..alhamdulillah semuanya ok berat pun naik biasa2 sahaja..skang dah 69.5kg huhuhu...haruslah masa pantang nanti kena pantang sungguh2...(harap2 jgn pantang nampak dah hehehe) berat baby lebih kurang 2.3kg...huhu patutlah berat,skang dah 31 week...kepala pun dah pusing kebawah...tp tak turun lagi,doktor cakap insyaAllah dia dah tak pusing keatas lagi dah since dah tak cukup air nak berenang hehehe...alhamdulillah akan bersalin normal la hendaknya....n sekali lagi dokter comfirmkan kali ni mmg boboi boy...suka lah adam nanti..lagi pun dia mmg exited...asal gi kat baju2 baby mesti cari bj boy utk adik dia... kalau nampak mami pegang baju girl,adam akan cakap "mami kan boy..ni baju fonfuan lah" hehehe...tak paham2 lagi mami ko nih ngidam betul baju baby girl yg comel2 tuh...adesss!! tak pe lah syukur alhamdulillah lelaki ke perempuan ke asal sihat sudah la....

0 Response to "adik adam"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...