kelikkk la saya pelisss!!

rindu yg menyapa...

duk godek2 external h/disk... tiba2 terjumpa clip ni..rindunya time diorg kecik2 dulu...cakpa apa suruh apa mesti ikut je...skang dah besar banyak betul diorg punya kerenah yg memeningkan kepala... bikin naik darah je heheheehe... rindukan time ni tembam2 nak picit2 je selalu...bila dah besar baby fat dah makin kurang kadang2 kita nak cium pun diorg tak kasi dah...ermm...tu lah org kata time kecik2 ni la kita kena hargai bila diorg wat kita penat ke wat kita marah ke wat kita pening ke..masa tu cepat je berlalu..jap lagi bila sume dah duk jauh lagi la kita rindu kan...aisshh apa makcik melalut malam2 nih...tp tu lah rindu sangat...so hargai lah masa bersama2 anak kita...ermmm

0 Response to "rindu yg menyapa..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...