kelikkk la saya pelisss!!

over tak?

hari ni rasa nak kemas beg hospital... so dengan semangatnya kemas2 beg hospital baby..bag mummy je belum lagi tak tau nak masuk kan apa ye..hehehe dah lupa dah... kemas punya kemas baru pasan, eh banyak la pulak rompers2 ni ek... tk pe lah sib baik sume 6m ke atas...yg kecik2 tak banyak..baby kan cepat besar... tak sabar plak rasanya kan bila dah sarat2 cam gini...

dah 2 malam sara tak leh tido dengan lena akibat batuk2 yg teruk...rasanya cam sekali batuk tu sekali push baby huhuhu.... tatau pesal teruk sangat... dah 2 malam hubby tido tak lena sbb sara tak bagi buka air cond,pastu duk batuk2 sebelah dia...hehehehe... hari ni pun terpaksa la dia masuk lambat tak tahan ngantuk...pas solat subuh sambung tido balik kekekeke... ubat batuk dr klinik pun cam tak berkesan je... berpeluh2 setiap kali batuk... terkencing2 kadang2... dah la kena bangun buang air,bangun sbb batuk2...sudahnya mmg tak leh tido... ohh cepat la baby keluar dah tak sanggup rasanya...huhuhuhu...

0 Response to "over tak?"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...