kelikkk la saya pelisss!!

37 minggu

akhirnya dah nak sampai ke garisan penamat...hehehe hari ni genap 37 minggu,letih,penat,sakit pinggang,heart burn,sume ada... balik dr regular chek up hari ni... doktor cakap berap baby lebih kurang 3.4kg sekarang....huhu takutnya kalau besar sangat, tak tahu la larat ke tak nak push nanti..harap2 bersalin dlm minggu ni jugak...kalau makin lama makin besar la baby nmpaknya.... Alhamdulillah semua sihat,kandungan gula,darah tinggi sume tak de,heart beat baby pun ok.so sekarang cuma tunggu masa saja...

kali ni bersalin kat melaka,mama akan datang ke melaka 3 dec nanti dengan arissa. Arissa balik kampung cuti deepavali hari tu,mr.hubby gi hantar...saje je nak suh dia habiskan masa ngan mama tok n papa tok kat sana sambil2 belajar ngaji n semayang.kalau duk umah ni tv je lah 24jam....huhuhu....
persiapan brg2 baby semua dah siap,sekarang nak prepare fizikal dan mental je lah... ermm... kawan2 doakan sara selamat semuanya ye...

2 Response to "37 minggu"

  1. nadey says:
    11/19/12, 5:17 PM

    bestnye bakal dpt orang baru ...in shaa Allah semua berjalan lancar....dan baby sihat amin

  2. sara82 says:
    11/19/12, 7:24 PM

    terima kasih... dalam tak larat2 ni pun masih sempat layan running man hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...