kelikkk la saya pelisss!!

ole-ole

 sabtu lepas mr.hubby balik dari outstation,mcm biasa la kalau dah berjalan tu takkan nak balik dengan tangan kosong kan..sikit2 mesti ada jugak buah tgn utk org rumah n jiran.walaupun katanya jadual sangat padat...balik hotel pun dah mlm...sepanjang masa duk kat airport je...ye lah org baru kan... kena la tahu banyak perkara...kot la lama nanti dah tahu apa nak buat,ada lebih banyak masa nak gi soping2 hehehe... tu je la dlm kepala kan..org tu pegi nak keja...hehehehe

                               kuih cincin,keropok amplang mcm menda wajib kena beli kan...hehehe mcm kelau pergi kelantan kena beli keropok,pergi melaka kena beli belacan,pergi langkawi kena beli gamat! lagi satu dia beli rumpai laut tu...tak pernah plak aku makan..cemana nak buat tatau...rm10 for half kg...murah gak la kan..sbb tengok kt fb boleh tahan gak harga dia...dlm kotak ni sebahagian je...lain2 dah dibagi pada jiran2,pd adik yg duk kat seremban yg datang bermalam umah weken tu.


                                     sebahagian kek lapis...mcm menda wajib gak kena beli selain tikar sarawak...hahaha lupa nak snap ikan terubuk yg mr.hubby beli...goreng garing2 makan ngan nasi panas n sambal je dah sedap..adeiii....rugi beli 3 ekor je....!





                                       brooch,rantai tangan utk sara n rantai tgn urk anak dara...mutiara air masin

                                    adik sara n adik ipar sara datang bermalam kat umah...sbb mama ada kat sini kan.
                                   ni tengah sibuk man game kat henpon baru hehehe...


                                      alang2 dah snap gambar tu terus la snap benda ni... sekarang sara amalkan makan black seed ni dengan air milo or susu... tak de rasa apa pun...sbb dia dah serbukkan... 3- hari ni lawas je bang air,badan pun rasa ringan.biasanya sara makan yg soft gel tu,ok je mcm takde pape kesan hehehe...
                                   







                              ni desert yg buat weken ari tu... truffel!



2 Response to "ole-ole"

  1. DELICIOUS AFFAIR says:
    2/19/13, 4:18 PM

    wah truffle nampak sodap!

  2. sara82 says:
    2/20/13, 3:07 PM

    sedap n senang nak buat hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...