kelikkk la saya pelisss!!

bye ayah!





 pagi ni..(aku maksudkan betul2 pagi..!) dlm pukul 3.30 pg dah bangun... en.suami kena outstation ke sabah n sarawak utk  4 hari. nak catch flight pukul 7 pagi kan kena la gerak awal dr rumah... beg baju dah siap mlm tadi. Dan si kecik ni demi mendengar saja si ayah bangun,dia pun tumpang sibuk jugak...adoii lah  ~.~" ... siapkan sarapan (sarapan ke pukul 3.40pg org panggil!!??) yg ala kadar..utk alas peru en.suamit,nak kena layan dia lah pulak. geremmm betul!


posing kejap... dah bangun kena la bawak turun bawah...kang melalak kat atas tak pasal2 abg adam pun bangun..adoi!






                                             sempat main2 kejap ngan ayah...semalam tak sempat main2

 
 
                                                          time to say good bye...

dalam pukul 4.15pg en.suami gerak,kali ni dia bawak waja pegi..ye lah nak tinggal kat airpor je pun hhehehe...takkan nak bawak kereta baru kan... flight dlm pukul 7.35pg...
dan oh tak bestnya bawak viva nih...rasa kecik dan melayang2 sangat..hehehehe..(dah biasa bawak waja tua tu kan...eh berlagak la plak!! ;P) 

lupa pulak nak update semalam mama sara sampai dr kelantan. sara dengan berdebar2nya drive sorang2 (dengan aiman) ambik mama kat melaka central selepas hantar adam n arissa. first time drive jauh skit dengan aiman...dlm hati takut sangat dia bangun n meraung2kan...hehehehe..alhamdulillah semuanya ok je!

0 Response to "bye ayah!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...