kelikkk la saya pelisss!!

terima kasih abang!

 weken lepas mr.hubby bawak gi mahkota parade..lama tak jalan2 kat situ cuci2 mata,cuci2 poket...ramai betul masa tu cuti lah katakan...dah pusing2 situ masuk pulak kenny rogers... penuhkan perut dulu.

      lama tak interframe..apa pendapat uolls? makin tembam ke menten je?

       mr.hubby bersungguh2 nak buka peket cili sos tu....



                                                        gift dr mahkota parade

                         mr.hubby beli perfume ralph lauren aku punya nombor 2,dia punya nombor 4. first time aku pakai yg bau sweet ni...tak tau sesuai ke tak tapi aku suka bau dia..kalau dulu2 suka bau sporty or fresh je...skang dah jadi mak-mak ni suka bau yg feminin plak hehehe....beli set ni tak de offer,normal price tp free gift. n hari tu pulak ada promo beli barangan kosmetik rm100 dapat voucher parkson rm10 :)


                free gift...dan dan tu jugak adam ajak balik kampung hehehe...tau la lama tak balik kapung kan!

                     ni pulak gift utk pengguna creadit card maybank kalau tak silap... comel je...boleh hidang buat cupcake ke ut tetamu :)

               budak botak ni..mana pun pegi muka blur cam tu la jugak...hahahaha....

5 Response to "terima kasih abang!"

  1. deeni says:
    2/19/13, 3:06 PM

    meh nk gigit lg skali pp si aiman tu...

  2. Miss Mirror a.k.a Sam says:
    2/19/13, 10:11 PM

    Maintain ke tembam?
    Maintain...


  3. sara82 says:
    2/20/13, 3:09 PM

    hehehe sila gigit...

  4. sara82 says:
    2/20/13, 3:46 PM

    @ miss miror...maintain ek? berkat dukung si tembam tu kot hahaha tak payah pergi gym!

  5. nik ros says:
    2/22/13, 7:57 AM

    comel sgt. tembam btol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...