kelikkk la saya pelisss!!

update laju-laju

lama tak update... tak tahu nak start dr mana...lagi pun bukan ada cerita sangat nak bg tau....hehehe...

minggu lepas mama n papa sara datang dari kota bharu,adik bongsu sara pulak datang dr ipoh,semata2 ak hadiri kenduri kat rumah mak mertua adik kedua sara (besan mama sara) kat serting tu... best2 lauk kendurinya,n macam biasa aku mmg segan nak snap2 gamba makanan hehehe...kang org kata jakun ke apa hahha...mmg tabik spring la kat blogger yg kental boleh snap2 gamba makanan time kenduri or tpt org ramai...hahaha... pas 4 hari papa sara terus balik kelantan,tinggal mama sara masih kat melaka ni.tak puas lagi main ngan cucu hehehe...adik bongsu sara dah balik ipoh sabtu lepas.

semalam plak anniversary ke 9 kami, takde special celebration pun biasa2 saja since mr.hubby sampai dr opis pun dah malam kan,penat...tunggu la next year kalau masih panjang umur n jodoh nak celebrate special sempena ke 10 kan...ehehhe... pape pun terima kasih atas ingatan mr.hubby n keluarga atas doa dan ucapan...

hari ni plak,tadi start kereta nak pergi jemput adam,tengok2 meter gas dah blink2...adess tawakal je lah...kang petang nak pergi jemput arissa tatau la mcm mana....huhuhuu!

3 Response to "update laju-laju"

  1. DELICIOUS AFFAIR says:
    3/13/13, 2:24 PM

    oitt tak pandai isi minyak sdiri ko?hiksss

  2. DELICIOUS AFFAIR says:
    3/13/13, 2:25 PM

    uikk tak pandai isi minyak sdiri ko weii..hikss

  3. sara82 says:
    3/13/13, 3:11 PM

    pandai tp jauh malas hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...