kelikkk la saya pelisss!!

happy b'day adam danish





 semalam 29 April b'day Adam Danish, rasa masih baby2 lagi tp dah besar dah abg adam ni... bangun pagi,mandi n siap pergi sekolah tak payah nak bising2 dah sangat senang sbb dia dah pandai bawa diri...just kena monitor je lah mana yg tak betul or tak kemas... alhamdulillah!
ingat sabtu lepas balik kl boleh celebrate kat kl dengan nenek tp nenek ada hal pulak,so balik melaka je lah beli kek n makan sefamily hehehe tak de nak wat pape pun...hadiah masih belum dapat lagi...hari2 duk tanya bila ayah nak beli hadiah kat dia...


                                    si kecik tu bersungguh betul kalau bab makan2 nih... tak saba nak tunggu 6 bulan nak suap makan hehehe....



                               goodie bag utk kawan2 kelas adam... boleh la kan simple je huhuhu...


0 Response to "happy b'day adam danish"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...