kelikkk la saya pelisss!!

kalau dah anak jantan...







semalam cuti,so keluar jalan2 sambil cari hadiah adam.... biasanya kalau time b'day mr.hubby bg kebebasan utk pilih hadiah sendiri (mr.hubby mmg mcm tu,so dia tak payah pening2 pikir nk bg hadiah apa...heh..senang koje)

ingat nak ke mahkota prade tp oleh sebb ramainya umat semalam sampai full park,so patah balik ke ayer keroh masuk JJ je lah... pas makan,pusing2 kat bahagian toy... si adam mula la pening2 lalat nak beli apa... masa kat rumah dah berangan nak beli hotwheel (sebb dia suka kumpul kereta hotwheel),tp bila dah sampai sana tengok tu nak tengok ni nak...so mummy yg dah tahu peel dia ni terus stik je ngan pilihan dia kat rumah tadi, sbb dah tahu dah mainan lain mmg akan main sekejap je...last2 main hotwheel jugak...pujuk punya pujuk amik la jugak trek hotwheel ni... tp sbb mr.hubby malas nak drill2 kat dinding pilih yg jenis ni je la senang je clamp kat meja je tak payah nak tebuk2 dinding bagai kan...main la sampai puas hahaha...

oleh sebab malas nak snap sara amik kat google jela ye price RM59.90 je...dapat free 1 car. makin bersepah la kereta hotwheel dia kat rumah ni...ades!



0 Response to "kalau dah anak jantan..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...