kelikkk la saya pelisss!!

happy b'day to me ~ alhamdulillah!


 Alhamdulillah dengan izinNya sempat sambut b'day ke 31...tua?? sapa kata? mana ada tua lah.. ni muda lagi nih...tp sebab anak dah 3 nampak la macam makcik2??! ye ke?? tak kisah la huhuhu... sabtu lepas en.suami ada training kt PD petang baru sampai rumah...oh penatnya kesian dia  ( selasa - khamis pegi penang,balik malam,jumaat-sabtu ke PD...adoii pengsan!) penat2 pun bawak jugak la pegi makan... sbb kesian en.suami penat so pegi dekat2 je sudah la so masuk secret recipe je lah mlm tu..utk makan2... balik rumah pun dia dah penat tido hahaha...





 budak bulat ni dah tak sabar nak makan...hahaha




esoknya en.suami bawak adam n arissa masuk tgk wayang,cerita iron man. mami is rilek2 soping sorang2... nasib baik aiman pun tak meragam tido je sepanjang2 masa...ohooiii senang hati sungguh! (don't get me wrong,i loves my kids dearly but sometime i need rest too! need ME time!!) okeh? aku bukan robot ye boleh senyum 24 jam tengok anak wat sepah rumah... senyum tengok anak bising2 time baby nak tido,senyum time penat...no no no... saya cuma manusia biasa yg kadang2 perlu jugak berehat dan cari ruang untuk diri sendiri ok...
 body shop wat sale hari tu.last day tak banyak dah yg menarik ni je la yg dapat...huhuhu

(gambar kat atas ni sengaja sara kecikkan sbb bila wat medium or large jadi stretch..tak suka lah..tak reti nak wat cemana sesapa tau sila ajar saya kat ruangan komen..please!! thanks)

 rompers utk dak tembam...


 long sleeve shirt utk aku n adik putih sbb nanti nak dye sendiri...tak de keja kan??


apron kecik utk arissa pakai time pendidikan seni kat sekolah



sudu utk aiman nak makan nanti...sedap betul pegang sudu ni, lembut gile!

and beberapa brg lagi yg malas nak snap hahaha... pas budak2 habis tgk wayang  terus masuk makan kat little taiwan ke apa nama dia...tak snap gambo sbb dah lapar sangat (rasanya ada gamba kat hp hubby)

tu lah serba sedikit sambutan b'day saya n lagi hadiah best dr encik suami ialah tiket penerbangan pergi balik ke kota bharu hahaha.. ok lah tu...bole balik kampung since aiman tak pernah balik kampung,tak pernah jumpa tok ki dia... wehuuu seronoknya...(yg tak seronoknya en.suami tak boleh ikut sama sbb banyak koje!!! huhuhu mencikk)

4 Response to "happy b'day to me ~ alhamdulillah!"

  1. Siti Nadey says:
    5/22/13, 12:50 PM

    syukur dapat sambut lengkap sefamily.....perghh akak ni mmg minat body shop ek???

  2. sara82 says:
    5/22/13, 1:29 PM

    alhamdulillah... minat body shop time sale muahahaha...

  3. Miss Mirror a.k.a Sam says:
    5/25/13, 10:06 AM

    Happy belated birthday Sara...

    Muda sgt tuuu.... klu nak dibanding dgn saya ni.

  4. sara82 says:
    6/6/13, 11:06 AM

    terima kasih @ miss mirror... muda tu dah betul..sangat tu melampau plak hahahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...