kelikkk la saya pelisss!!

berpeluh di pagi hari...

penat betul hari ni... aku kalau ada pertukaran or penambahan dlm jadual ni la yg buat hidup jadi kelam kabut, malam tadi iron baju sekolah anak-anak mcm biasa, pagi ni sejuk yg amat ingatkan hujan..malasnya nak bangun tp gagahkan jugak,kang kalai en.AR masuk tak mandi la jawabnya keluar hantar budak2 nanti... (lama weii kalau dia masuk!!),pagi ni nak kena cepat sbb malam tadi tak hantar baju sekolah petang arisa kat rumah transit so kena keluar awal kalau lambat skit kang tuan rumah tu kunci plak pagar huhuhu... alhamdulillah sampai sebelum diorg keluar,patah balik nak hantar adam... sampai kat sekolah adam tengok ada khemah... tiba2 adam jerit ala mami hari ni kena pakai baju raya!! eh ye ke?? bukan hari jumaat ke? alahat tunggu la depan pagar sekolah tu tgk betul ke ari ni kena pakai baju raya,rupanya betul...adoi satu hal nak kena patah balik rumah,iron baju.... huhuh jarak dr sekolah adam ke rumah lebih kurang 13minit kalau bawak dalam 80km/j and trafik lancar...tp time tu dah pukul 7.35pg...kereta dah banyak keluar dari 13 minit dah jadi 20 minit...huhuhuhu... berpeluh2 balik rumah cari baju raya,iron,tukar baju,amik biskut,pakai kasut...masuk balik dlm kereta drive mcm org gila...hahahaha....
sib baik sampai tu ngam2 nak masuk dah sebenarnya tak kisah pun lambat ke apa ke bukan sbb kena tulis nama pun,sekolah tadika je pun kan...tp memandangkan aiman bgn pagi tu tak susu dulu sebelum keluar,tu yg sara panik kot2 dia melalak tp dia baik2 saja pg tadi hahaha...mak nya yg lebih2!!


 ni la dia baju rayanya...light pink hehehehe...

enterprem jugak... first time raya kan...exited mak dia tempah baju raya cinonet ni ha...


so tu la hari ni punya cerita...

0 Response to "berpeluh di pagi hari..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...