kelikkk la saya pelisss!!

entry khas: tahniah en.suami

salam, hari ahad lepas suami sara menghadiri majlis convo,alhamdulillah tamat sudah perjalanan sebagai seorang pelajar MBA... tahniah kepada en.suami,mmg rasa puas hati sangatkan hehe...ye lah selama masa belajar ni masa hujung minggu tersangat la bosan (bagi kami la hehehe) sbb kalau keluar pun just beli brg kat tesco je tu pun dah petang sbb pagi sampai tghari kadang2 sampai ptg en.suami ada kelas.nak rancang aktiviti pun agak terhad time tu....kadang2 keluar malam utk study group sbb masing2 semua kerja kan...so kena la pandai2 cari masa...

hari sabtu tu kami ke kedai gambar utk ambik gambar family,ni first time snap kat studio exited plak hehehe...insyaAllah nanti next baby keluar plan nak pegi lagi sekali... nanti dah siap pic tu sara letak lagi.

hari ahad en.suami keluar pukul 5pg dr melaka.since dah pakat ngan member2 sume pakat nak gi bujang2 je hehehe... lagi pun payah jugak nak bawak budak2 ni dgn suasana yg tiap2 hari hujan.


5 Response to "entry khas: tahniah en.suami"

  1. Miss Mirror a.k.a Sam says:
    11/13/13, 10:49 PM

    Tahniah utk suami Sara dan 1000 tahniah utk Sara.. satu pengorbanan besar sebenarnya bagi seorang isteri bila suami further studies. Alhamdulillah semuanya telah dpt dilalui kan..

  2. sara82 says:
    11/14/13, 11:20 AM

    ehehe terima kasih kak... pengorbanan tak de apa pun sangat :)

  3. Ayu Pertiwi says:
    11/14/13, 1:37 PM

    tahniah utk cik abe mung ;)btw, aku tak main fb doh..concentrate ko blog jah..keep in touch deh!

  4. sara82 says:
    11/14/13, 1:43 PM

    terima kasih... buka la tpt komen blog mu tu br bole keep in touch :)

  5. Ayu Pertiwi says:
    11/15/13, 5:09 PM

    aritu kan mase tukar background aku godek2 dan scr tak sengaja terdelete bhgn komen. Now, aku tak tau nak wat gano balik..kena tunggu hubby jgk..kihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...