kelikkk la saya pelisss!!

weeekend yang panjang

assalam, khamis lepas mr.hubby cuti sbb nak kena bawa aiman cucuk setahun n sara pula ada appoiment utk scan,so terpaksa la cuti ye lah kat klinik kesihatan ni mmg lama lagi pun nak kena pergi dua tempat...alang2 dah ambik cuti tu petangnya kami balik ke kl.esoknya mr.hubby berkerja mcm biasa,kl ke klia tak lah jauh mana so jumaat tu sara stay kat rumah kakak ipar.kebetulan ayah mertua pun ada datang dari kelantan.so meriah la jugak. malamnya kami buat acara makan simple2 je sebab tak sambut lagi b'day aiman kan,7hb tu b'day arissa n ayah mertua hihi seronok sangat bila sesekali berkumpul mcm ni.

selamat hari jadi arissa sofia, semoga mejadi anak yang solehah,bijak dan sentiasa sihat.
alhamdulillah keputusan tahun ni pun memuaskan hati.tahun depan naik kelas.pastu dilantik menjadi pengawas pembimbimng rakan sebaya pulak. mami mmg suka sangat,walaupun mmg payah betul nak suruh dia baca buku....hihihi




antara pic yg sempat snap.... nanti sara buat entry lagi satu..nak cerita pasal kek yg sedap tu!

0 Response to "weeekend yang panjang"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...