kelikkk la saya pelisss!!

kek b'day

ok bila sebut majlis sambutan hari jadi mesti la kek yg jadi bahan utama yg u all akan fikir betul tak?? terutamanya majlis utk kanak2,kek kena sedap,cantik,tak muak dan paling penting poket tak bocor hihihihi.... setuju tak??? kalau setuju sila angkat keyboard!



ini kek moist chocolate yg sara tempah untuk b'day arissa n aiman, pastu sara tambah plak choco oreo ni kegemaran arissa,dah b'day dia kan layan je lah...  semua ni sara oder di sedap-sedap belaka

kek coklat ni sara ambik hari khamis sbb plannya nak wat makan2 malamnya tp takjadi,so simpan la utk wat esok.apa yg bestnya kek ni tetap lembut n moist,chocolate topping tu tak naik berminyak n tak meleleh atau mengeras walaupun simpan 1 hari mmg elok2 je. lagi satu korang makan la banyak pun mmg tak muak coklat dia mmg sedap!!!

kat sedap-sedap belaka ni korang boleh request macam2 jenis kek,pastri,utk sebarang majlis kahwin ke,hantaran ke,door gift ke...selain tu ada jugak perkhidmatan candy buffet!! kalau u all ada bajet lebih n nak buat majlis,boleh diskas dgn tokey dia mcm2 tema hihihi... nanti u all jalan2 kat fb page sedap2 belaka tau!!
tokey sedap2 belaka ni makcik sara yg tinggal kat kajang... pape boleh contact dia ni personal fb tokey sedap2 belaka ( rusnani @ nenynani ) atau nak jalan2 cuci mata kat insta pun boleh add : nennynani



semua tak menyabar nak terkam kek chocolate hihihi...


0 Response to "kek b'day"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...