kelikkk la saya pelisss!!

b'day aku!

ye semalam 18 mei ialah b'day aku yg ke 32...alhamdulillah masih sihat bertenaga dan panjang umur... tengahari semalam en.suami ajak pegi makan,nak keluar malam susah la kan ada baby ni kan... so ptgnya kami ke restoran chinese muslim, makan tak ingat dunia,dgn ketamnya,udangnya sotongnya... balik mlm sakit perut,pagi tadi muntah plak, dah la amma r tak tido dr pukul 3pg sampai pukul 6pg..dah 3-4 mlm mcm ni...penat ok! gambar nan hado aku tak de mood nak snap2 pic makan dgn mak mertua aku pun ada jugak kan hehehe... so hari ni sib baik la en.suami cuti,boleh la aku rehat skit dr jaga aiman. nak tido baring je tak nak wat pape...ok bai!

2 Response to "b'day aku!"

  1. Miss Mirror a.k.a Sam says:
    5/20/14, 8:24 AM

    Happy belated birthday Sara.

  2. Saffa Adiza says:
    5/25/14, 4:03 AM

    Happy Birthday Sarah
    Kem slm kat Aiman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...