kelikkk la saya pelisss!!

Freeport A'famosa melaka

Semalam plannya selepas ke utc nk ke mahkota parade,tp ramainya umat...nak masuk basement parking pun bersusun beratur dekat setengah jam. Last2 tak jadi,pusing balik rumah kikiki...tak kose lahai nak bersumbat2 ramai2 cam gitu...dah sah sah la tpt makan pun penuh...tak pe lah bg can kt org spore,johor,penang,perak,selangor pegi hahaha(berdasarkan plate number kereta...aku agak je).

Petangnya barulah en.suami ajak keluar lagi. Kali ni hala ke tempat lain plak. Freeport afamosa.ala2 mcn JPO jugak lah.kecik skit berbanding Jpo tu.sesapa yg nk shopping brg branded dgn harga murah bole la dtg sini...tp mcm tak banyak la brand besar2 mcn kt jpo... Bj budak setakat yg aku jumpa poney dgn brand apa tah katun minion. Paling suka butik levis kikiki...butik carlo rino penuh bersusun org dalam tu.butik clarks pun tak banyak choice sangat kasut dia. Mungkin sbb masih baru kot. Ada beberapa butik lagi masih kosong.ada yg tengah punggah barang. Yg herannya ramaiiiii oiiii umat kat sini...entah mana datang sume sume nih...melaka ni kecik je kot hahah...
Lagi satu kt sini mcm tak de food court.(tak sure la akan ada ke tak)...sebab banyak foodtruck kat sini n diorg just sediakan ruang makan je.hipster katanya hahha...
Sorry pic tak berapa nak ada...tak kose aku nak snap2 sambil nak kena kejar aiman mikail lagi huiihh lecak ketiak weh!

0 Response to "Freeport A'famosa melaka"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...