kelikkk la saya pelisss!!

Gobok

Assalam,hari ni nak cerita pasal almari zip ni...last pakai almari (almari ke org pnggil?) zaman belajar dolu-dolu je kikiki.... 
semalam pergi tesco pastu en.suami ternampk pulak promosi beli rm100 ketas dlm 1 bill boleh beli almari ni dgn harg rm15 je.... ok lah tu rm15 kan? kalau beli box pun dah lebih kurang harga dia....tp almari ni simple yg amat...cuma ada  1 je utk tpt gantung hanger...besi rangka adalah tersangat kurus.... tak berani nk sangkut menda berat...so sara decide wt simpan shawl2 dan tudung je lah...selama ni sara simpan dalm box transparent je,time nak pakai mula nak terhegeh2 gali gali kambus balik hahaha..... so dah sangkut cam ni senang nak pilih kan...
ni tak de idea lagi nak susun cemana,just sangkut pakai hanger biasa...1 hanger sangkut 4 helai shawl..tudung awning pakai hanger yg jenis kepit tu. rasanya nak kena cari anti slip hanger kat mr.Diy,baru ok kot kikiki...dasarrr...nak perabis duit je kau tu!

yg gantung kat tepi tu beli kat daiso rm5 je. sara buh anak2 tudung,iner,





kena selalu zip kang ada plak yg main sorok2 kat sini...

rasa nak suh mr.suami beli lagi satu la,,,wat simpan toto n bantal2 ok gak kot.

3 Response to "Gobok"

  1. Rizziela says:
    12/7/15, 1:45 PM

    sya beli online dalam RM tp ruangannya besar & boleh simpan benda yg berat2. .so far ok lah

  2. sararisa says:
    12/7/15, 3:47 PM

    tu la pernah tengok yg banyak compartment kan... yg sara punya ni simle je ok la wat gantung yg ringan sesuai ngan rega rm15 je pun haha

  3. Aty_Fared says:
    12/16/15, 11:28 PM

    pernah pakai macam ni..masa bujang2 dulu.. habes roboh..hahaha..berat sangat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...